Postup expedície a balenie rastlín

Zaujíma Vás aká cesta čaká rastliny od objednávky k doručeniu? Neveríte, že rastliny dorazia nepoškodené? Popozerajte sa, ako to robíme u nás v Koreninovej a liečivej záhrade.

Rastliny balíme maximálnou starostlivosťou. aby Vám došli bez ujmy. 99/8 % rastlín doručíme v poriadku. A pokiaľ sa predsa niečo pokazí, garantujeme Vám výmenu poškodenej rastliny zdarma.

Zber rastlín

Vonku rastliny najskôr vyberáme z pestovateľských plôch. Rastlinu po rastline, lokáciu po lokácii. V tejto etape prebieha 1. kontrola rastlín.

 

Zabalenie rastlín

Každý črepník zabalíme do igelitového sáčka, aby sa substrát z črepníka nevysypal. Každú rastlinu zabalíme do novín. Medzery medzi rastlinami vystleme novinami. Táto baliaca technika zaistí, že rastliny budú k zákazníkom doručené v poriadku, i keď cesta nebude zrovna ideálna.

 

Zabalenie do kartónových krabíc

Rastliny následne uložíme do kartónových krabíc. Pre maximálnu bezpečnosť používame výhradne krabice zo silnejšej lepenky. Zabalené krabice potom prelepíme.

Zabalené zásielky

Rastliny sú už teraz zabalené a čakajú na dopravcu. Večer po zabalení zásielky naložíme a odošleme. Väčšina z nich bude doručená behom 24 – 48 hodín od odoslania. Posielame len v dňoch pondelok až streda, aby sa minimalizovalo riziko, že rastliny zostanú cez víkend na sklade u dopravcu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.